Рецепт Cisanci
Чісанчі або "; Смажена трійка" — блюдо китайської кухні, яке дуже популярно в китайських ресторанах і бістро. Готується з трьох овочів — картоплі, баклажана і перцю. Дуже смачно!
опис приготування:
Незважаючи на те, що чісанчі готується з овочів — блюдо досить ситне, так як всі овочі попередньо обсмажуються. Смачно як самостійну страву або у вигляді гарніру до нежирного м'яса. Страву можна приготувати на оливковій олії, але в Китаї частіше використовують кунжутне. Розповім вам детально, як приготувати чісанчі. Між іншим, відмінний варіант для поста.
- баклажан— 1 штука
- Перець болгарський— 1 штука(великий)
- Картопля— 3-4 штук
- часник— 2 зубчики
- Соєвий соус— 100 мілілітрів
- цукор— 1 Ст. ложка
- вода— 3 Ст. ложки
- крохмаль— 1 Ст. ложка
- Масло оливкове— 100 мілілітрів(або кунжутне)
- сіль— 1 Чайна ложка(для баклажана)
баклажан помийте, наріжте кубиками і посипте сіллю. Приберіть в сторону на 30 хвилин. Після закінчення часу злийте виділилася рідина і промийте баклажан холодною водою. обсушити.
Картопля очистіть, помийте і наріжте брусочками. Брусочки промийте від зайвого крохмалю і обсушити. На оливковій олії обсмажте картопляні брусочки до напівготовності і перекладіть на тарілку.
Далі в цьому ж маслі обсмажте очищений і нарізаний перець. Смажимо до напівготовності і виймаємо.
В останню чергу обсмажте підготовлений баклажан. смажте 3-4 хвилини, помішуючи, потім додайте цукор. готуйте ще 1-2 хвилини.
Потім додайте до баклажанів картопля і перець, влийте соєвий соус і смажте протягом 4-5 хвилин.
Крохмаль змішайте з водою і влийте на сковороду. Гасіть ще 5-7 хвилин, за хвилину до готовності додайте рубаний часник.
Chisanchi готовий! Смачного!
Подібні рецепти
Суп «Мінестроне» з броколі
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...