Рецепт Cisanci

Рецепт Cisanci
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Чісанчі або "; Смажена трійка" — блюдо китайської кухні, яке дуже популярно в китайських ресторанах і бістро. Готується з трьох овочів — картоплі, баклажана і перцю. Дуже смачно!

опис приготування:

Незважаючи на те, що чісанчі готується з овочів — блюдо досить ситне, так як всі овочі попередньо обсмажуються. Смачно як самостійну страву або у вигляді гарніру до нежирного м'яса. Страву можна приготувати на оливковій олії, але в Китаї частіше використовують кунжутне. Розповім вам детально, як приготувати чісанчі. Між іншим, відмінний варіант для поста.

  • баклажан— 1 штука
  • Перець болгарський— 1 штука(великий)
  • Картопля— 3-4 штук
  • часник— 2 зубчики
  • Соєвий соус— 100 мілілітрів
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • вода— 3 Ст. ложки
  • крохмаль— 1 Ст. ложка
  • Масло оливкове— 100 мілілітрів(або кунжутне)
  • сіль— 1 Чайна ложка(для баклажана)
Cisanci - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Cisanci - фото крок 2 баклажан помийте, наріжте кубиками і посипте сіллю. Приберіть в сторону на 30 хвилин. Після закінчення часу злийте виділилася рідина і промийте баклажан холодною водою. обсушити.

Cisanci - фото крок 3 Картопля очистіть, помийте і наріжте брусочками. Брусочки промийте від зайвого крохмалю і обсушити. На оливковій олії обсмажте картопляні брусочки до напівготовності і перекладіть на тарілку.

Cisanci - фото крок 4 Далі в цьому ж маслі обсмажте очищений і нарізаний перець. Смажимо до напівготовності і виймаємо.

Cisanci - фото крок 5 В останню чергу обсмажте підготовлений баклажан. смажте 3-4 хвилини, помішуючи, потім додайте цукор. готуйте ще 1-2 хвилини.

Cisanci - фото крок 6 Потім додайте до баклажанів картопля і перець, влийте соєвий соус і смажте протягом 4-5 хвилин.

Cisanci - фото крок 7 Крохмаль змішайте з водою і влийте на сковороду. Гасіть ще 5-7 хвилин, за хвилину до готовності додайте рубаний часник.

Cisanci - фото крок 8 Chisanchi готовий! Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Суп «Мінестроне» з броколі

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...