Рецепт Салат з рибної консерви

Рецепт Салат з рибної консерви
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
Салат з рибної консерви дуже просто приготувати. Він складається з вареної картоплі, яєць, плавленого сиру і риби. Салат стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру. упевнений, що ви оціните!

опис приготування:

Для приготування цього салату підійдуть будь-які консерви в маслі, зразок тунця, лосося або сайри. Прикрасити і оформити салат можна по-різному, наприклад, я виклав щось на подобу змійки з солоних огірків, горошку, зелені яйця і половинки. дивіться, як приготувати салат з рибної консерви, і готуйте на здоров'я!

  • Рибні консерви— 2 штуки(дві баночки тунця або лосося у власному соку)
  • Картопля варена— 3 штуки
  • яйця— 3 штуки(зварені круто)
  • сир плавлений— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • майонез— За смаком
  • сіль— За смаком
  • огірок солоний— 2 штуки
  • зелень— За смаком
Салат з рибної консерви - фото крок 1 Відварюємо картоплю до готовності, а яйця - круто. Рибні консерви перекладаємо в глибоку тарілку. Якщо є кістки, то видаляємо. Розминаємо консерви виделкою. Додаємо плавлений сирок натертий.

Салат з рибної консерви - фото крок 2 Зварену картоплю очищаємо і трьом на тертці. Додаємо в салатницю.

Салат з рибної консерви - фото крок 3 Також додайте яйця, попередньо очистивши і натер їх на тертці.

Салат з рибної консерви - фото крок 4 Пропускаємо через прес часник і додаємо в салат. Солимо до смаку і заправляємо майонезом. перемішуємо.

Салат з рибної консерви - фото крок 5 Прикрашаємо верхівку салату порізаним солоними огірками і зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Варені баклажани

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...