Рецепт Десерт фламбе
коли здається, що життя стало занадто сірою та буденною, а звичні солодощі більше не гріють душу, настає привід придумати щось екзотичне і нетривіальне! ось, як приготувати десерт фламбе.
опис приготування:
У процесі приготування фламбе важливо, щоб нічого не загорілося, крім самого вмісту сковороди. подібна дія, звичайно, краще здійснювати на очах у гостей. Вони оцінять ефектність страви візуально, а потім ще й будуть у захваті від приголомшливого, ні з чим не можна порівняти смаку!
- млинці— 8 штук
- морозиво— 200 грам
- ягоди— 400 грам(вишня — ідеальний вибір)
- коньяк— 80 грам
- цукор— 200 грам
- Вершкове масло— 120 грам
Готові млинці складаємо вдвічі трикутником. Беремо щипчики або щось подібне і мачає кожен млинець в розтоплений цукор однієї зі сторін. Кладемо млинець на тарілку сухий стороною.
У решту карамель викладаємо ягоди разом з шматочками вершкового масла. tusim, перевертаючи ягоди легким рухом руки. Доливаємо коньяк і підпалюємо.
А зараз нам знадобиться вогник. Доливаємо коньячку в сковороду з ягодами і підпалюємо. Будьте уважні. Чи не наливайте багато коньяку. Якщо ви готуєте на кілька порцій, краще розбити процес приготування на кілька частин. Інакше можна обпектися або що-небудь підпалити. Випалюємо пари алкоголю протягом пари хвилин.
На кожній тарілці у нас по два карамелізуватися млинчика. Викладаємо до них по 50 грам морозива у вигляді кульки. Поливаємо все ягідним соусом разом з ягідками так, щоб вистачило на 4 тарілки. Можна прикрасити зверху листочками м'яти. Пригощайтеся і дивуйте!
Подібні рецепти
Бананове фламбе
Десерт & Quot; Анна Павлова" відрізняється відмінним смаком і дуже приємною текстурою, а солодке хрустке безе в поєднанні з ніжним масляним кремом і ароматними ягодами не залишать байдужими нікого! опис приготування: Десерт & Quot; Анна Павлова" виходить неймовірно ніжним, що робить його відмі...
Десерт «для улюблених»
Ніжний десерт з красивою подачею "; Для улюблених" до наближалася доведеться дуже до речі. З таким сюрпризом чудовий настрій буде триматися цілий рік до наступного свята опис приготування: День Святого Валентина - прекрасний привід побалувати себе і коханого десертом: несподіваним, домашнім і ...
Десерт «графині Вишні»
Цей десерт зможуть оцінити наші маленькі гурмани, вишеньки не тільки приємно їсти, але і ліпити всім разом! Підготуйте продукти, кличте помічників, і вперед! Я розповім вам, як приготувати десерт! опис приготування: Десерт може здатися важким, але повірте: це тільки на перший погляд. Процес го...
Десерт з ананаса
Десерт з ананаса — прекрасна можливість порадувати себе, домашніх і Ваших гостей! Десерт з ананаса готується досить легко і принесе багато задоволення! опис приготування: Десерт з ананаса з даного рецептом радує своїм незвичайним смаком. Такий десерт найкраще їсти з пилу-жару. Після того, як а...
Десерт з груш з морозивом
Десерт з груш з морозивом — це дуже смачно і досить просто. Якщо у вас намічається свято, замість звичного фруктового асорті подайте такий фруктовий десерт з морозивом — всім сподобається. опис приготування: Десерт з груш з морозивом мені подобається з кількох причин. По перше, він готується д...