Рецепт Черничная паска з перепелиними яйцями

Рецепт Черничная паска з перепелиними яйцями
Кількість порцій: 1 Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.
Пропоную вашій увазі чорничну паску з перепелиними яйцями — оригінальний варіант улюбленого святкового десерту.

опис приготування:

1. Рецепт приготування чорничною паски з перепелиними яйцями дуже схожий на традиційний. Для початку необхідно протерти через сито сир, щоб не було зайвих грудочок. Якщо сир дуже рідкий, то попередньо його бажано покласти під прес, щоб вийшла зайва сироватка.

2. Перепелині яйця вимити, акуратно відокремити білок від жовтка.

3. Жовтки розтерти з цукром до однорідної маси.

4. В окремій ємності збити вершки до густих і щільних піків.

5. Свіжі ягоди або чорничне варення протерти через сито або збити блендером.

6. До жовтків з цукром додати розм'якшене вершкове масло. ретельно збити.

7. Тепер поступово можна з'єднувати всі інгредієнти. Спочатку чорничне пюре ввести в сир, добре перемішати.

8. Потім акуратно додати вершки. слідом — вершкове масло з цукром і жовтками.

9. Довести масу до однорідної консистенції. Підготовлену форму застелити марлею. Викласти туди сирну масу, запечатати краю марлі і поставити зверху вантаж.

Черничная паска з перепелиними яйцями в домашніх умовах повинна провести в холодильнику мінімум 24 годину, але краще залишити її на 2 дня під пресом. Потім акуратно звільнити і можна подавати до столу.

  • Сир— 500 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • вершки— 300 мілілітрів
  • Перепелині яйця— 6 штук
  • цукор— 150-200 грам
  • Чорниця або варення— 5-6 Ст. ложок
1. Рецепт приготування чорничною паски з перепелиними яйцями дуже схожий на традиційний. Для початку необхідно протерти через сито сир, щоб не було зайвих грудочок. Якщо сир дуже рідкий, то попередньо його бажано покласти під прес, щоб вийшла зайва сироватка.

2. Перепелині яйця вимити, акуратно відокремити білок від жовтка.

3. Жовтки розтерти з цукром до однорідної маси.

4. В окремій ємності збити вершки до густих і щільних піків.

5. Свіжі ягоди або чорничне варення протерти через сито або збити блендером.

6. До жовтків з цукром додати розм'якшене вершкове масло. ретельно збити.

7. Тепер поступово можна з'єднувати всі інгредієнти. Спочатку чорничне пюре ввести в сир, добре перемішати.

8. Потім акуратно додати вершки. слідом — вершкове масло з цукром і жовтками.

9. Довести масу до однорідної консистенції. Підготовлену форму застелити марлею. Викласти туди сирну масу, запечатати краю марлі і поставити зверху вантаж.

Черничная паска з перепелиними яйцями в домашніх умовах повинна провести в холодильнику мінімум 24 годину, але краще залишити її на 2 дня під пресом. Потім акуратно звільнити і можна подавати до столу.

Подібні рецепти

Домашній майонез з перепелиними яйцями

Бутерброд з перепелиними яйцями

Чи пробували ви раніше робити майонез самостійно? Його рецепт доступний кожному, в ньому немає нічого складно. І все інгредієнти доступні. Магазинний варіант ви більше не захочете купувати. Читайте! опис приготування: Створивши такий рецепт, ви зрозумієте, наскільки смачним буває цей соус. він...

Черничная крем-сода

Черничная крем-сода

Рецепт приготування корисного для зору і дуже смачного річного коктейлю, який люблять і дорослі і діти. опис приготування: Не варто забувати давньої мудрості про те, що їжа повинна бути нашим ліками. Літо ідеальна пора поправити здоров'я. Запам'ятайте простий рецепт коктейлю з чорниці, в якому...

Швидка паска

Швидка паска

Ця паска чудова на смак, а ось приготувати її може кожен — готується вона швидко і просто. Тісто для паски за цим рецептом вийде легким і ароматним. Спробуйте! опис приготування: Часто у мене просто немає часу на приготування, тому обходжуся ось такими простими рецептами. Цього разу, приготува...

Швидкий заливний пиріг з ранньою капустою, яйцями і зеленню

Швидкий заливний пиріг з ранньою капустою, яйцями і зеленню

На прилавках щосили вже з'являється рання капуста і молода зелень. Крім салатів, з такої капусти виходять чудові пироги. Я вважаю за краще робити начинку швидко і без зайвого клопоту. А в тісто для пікантності додаю трохи гірчиці. опис приготування: Не втомлююся повторювати: заливні пироги - п...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...