Рецепт Суп рибний вершковий

Рецепт Суп рибний вершковий
Кількість порцій: 2 Час приготування: 50 хв.
Суп рибний вершковий готувати ми будемо по дуже смачному рецептом з використанням червоної риби, креветок, свіжого помідора, зелений, морква і цибуля. Дуже смачний, свіжий і по-справжньому розкішний суп.

опис приготування:

Готується суп рибний вершковий легко! По перше, готуємо рибний бульйон. Для цього в киплячу воду кидаємо добротний шматок сьомги і варимо її 15-20 хвилин. По-друге, готуємо овочеву зажарку, куди додаємо вершки. Чим жирні вершки, тим смачніше буде суп! По-третє, в рибному бульйоні відварюємо креветки (дуже швидко), додаємо зажарку, шматочки сьомги і наш суп готовий.

Успіхів і приємного апетиту!


  • сьомга— 200 грам
  • креветки— 30 штук(маленького или среднего размера)
  • помідор— 1 штука
  • Цибуля— 1-2 штук
  • морква— 1 штука
  • гілочка кропу— 2-3 штук
  • базилік— 3-4 штук
  • вершки— 100 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • спеції— — За смаком(сіль, перець, мелений імбир, мускатний горіх, орегано, майоран)
Суп рибний вершковий - фото крок 1 Підготуємо всі необхідні інгредієнти.

Суп рибний вершковий - фото крок 2 В кастрюлю наливаем литр воды и доводим до кипения (не солим). В него кладем кусок рыбы и варим около 15 хвилин, не перемішуючи. затем куски аккуратно достаем из бульона и откладываем в сторону.

Суп рибний вершковий - фото крок 3 Параллельно разогреваем сковородку, добавляем на нее сливочного масло и обжариваем до прозрачности лук.

Суп рибний вершковий - фото крок 4 Потім до цибулі додаємо моркву, натертую на средней терке. Кладем немного мускатного ореха, мелений імбир, podsalivaem. все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні близько 15 хвилин.

Суп рибний вершковий - фото крок 5 Затем к тушенным овощам добавляем мелко нарезанный помидор. Помідор заранее опустить в кипяток на минутку, снять шкурку и удалить семена.

Суп рибний вершковий - фото крок 6 Затем тушим еще около 5 минут и вливаем сливки. Когда сливки начинают закипать, отключаем заправку.

Суп рибний вершковий - фото крок 7 У бульйон (без риби) кладем мелко нарезанный укроп и базилик, доводимо до кипіння. Затем в кипящую воду кладем очищенные креветки.

Суп рибний вершковий - фото крок 8 Затем добавляем тушенные овощи. Снова доводим до кипения и варим еще около 10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком. Наш прекрасный суп готов.

Суп рибний вершковий - фото крок 9 Смачного!

Подібні рецепти

Бульйон рибний

Вершковий соус (оригінальний рецепт)

Рецепт приготування рибного бульйону з цибулею і петрушкою. опис приготування: Для приготування рибного бульйону зазвичай використовують випотрошену цілу рибу або рибу, нарубану на шматки, а також рибні відходи (голови, хвости, плавники, кістки, шкіру). Найсмачніший бульйон виходить з судака, ...

Швидкий рибний пиріг на кефірі

Швидкий рибний пиріг на кефірі

Закусочний пиріг з рибними консервами ще називають швидкий рибний пиріг на кефірі. Для його приготування добре брати рибні консерви і змішувати їх з яйцем і зеленню — це буде начинка. опис приготування: За цим принципом можна готувати будь-пиріг з різними начинками (сир, курка, м'ясо, гриби і ...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...