Рецепт Салат з макаронами «бантики»
Салати з макаронами стають все більш популярні. Адже це прекрасна закуска, святкове блюдо і відповідний гарнір. розповідаю, як приготувати салат з макаронами "; бантики ";!
опис приготування:
Для цього салату вибирайте макаронні вироби твердих сортів (пасту) підходящої форми: черепашки, бантики, гребінці, дрібні пір'я. У мене були бантики, однак ви можете використовувати і інші. Головний принцип приготування таких салатів — макарони відварюються до "; майже" готовності — або аль денте. Тоді вони добре тримають форму в салаті і вбирають заправку.
А тепер саме час подивитися рецепт приготування салату з макаронами "; Бантики ";, надихнутися їм — і зробити щось подібне
- макарони Фарфалле— 450 грам(Макарони у вигляді бантиків)
- лимон— 2-3 штук
- орегано— 2-3 чайних ложок(подрібненої)
- Сир фета— 250 грам
- пармезан— 1 Склянка(Тертого)
- Червоний болгарський перець— 1 штука
- Оливки або маслини— За смаком
- Pepperoncinis— За смаком(мариновані перці)
- Сіль перець— За смаком
- часник— 1 зубчик
Змішуємо лимонний сік з 1/2 чашки оливкової олії.
Подрібнюємо орегано або використовуємо в сушеному вигляді.
Подрібнюємо один зубчик часнику.
додаємо орегано, часник, приправляем сіллю і перцем за смаком.
Наріжте перець на тонкі смужки потім подрібніть їх на дрібні шматочки.
пармезан натрію (приблизно одну чашку).
Змішуємо червоний перець, маслини мариновані перці в великій мисці.
додаємо фету.
До цього моменту макарони повинні бути готові, відкидаємо їх на друшляк і промиваємо під холодною водою, але не довго, нам необхідно щоб сир зміг розтанути.
Додаємо макарони в миску.
Вливаємо пармезан і соусом.
Подібні рецепти
Курка, запечена в солі
Рецепт приготування запіканки з макаронами, сиром Грюйер, сиром Чеддер, мускатним горіхом і шматочками білого хліба. опис приготування: Хрустка скоринка з скибочок білого хліба надає цій простій запіканці новий смак. вершкового масла— 8 Ст. ложок білого хліба— 6 скибочок солі— 2 чайних ложки...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...