Рецепт Портобелло Vegan Burger

Рецепт Портобелло Vegan Burger
Кількість порцій: 1 Час приготування: 2 хв.
Рецепт приготування Американського бутерброда (бутерброд) з маринованими грибами.

опис приготування:

Рецепт приготування Американського бутерброда (бутерброд) з маринованими грибами.

  • гриб Портобелло (капелюшок)  — 1 штука
  • печиво— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • помідори— 1 штука
  • кетчуп— 1 штука
  • гірчичний— 1 штука
  • сир— 1 штука
  • апельсиновий сік— 1 Склянка
  • малинове варення— 1 штука
  • соус Теріякі— 1 штука
  • оливкова олія— 1 штука
  • мідь— 1 штука
Портобелло Vegan Burger - фото крок 1 Промийте і помістіть капелюшок гриба в миску.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 2 1 чайну ложку малинового варення розмазує по капелюшку гриба.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 3 Так само чайну ложку в миску.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 4 Наливаємо апельсиновий сік. У пропорції 1/3.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 5 додаємо 2 столові ложки соєвого соусу, соусу теріякі і чайну ложку оливкової олії.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 6 дістаємо мед.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 7 Додаємо його до грибка.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 8 Добре промажте капелюшок з нижньої сторони.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 9 Занурюємо грибок в маринад.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 10 Укладаємо гриб разом з маринадом в герметичний пакет і кладемо в холодильник.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 11 Ми залишаємо на кілька годин.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 12 Після мариновки поміщаємо гриб на сковороду при середньому вогні. додаємо 2 столові ложки маринаду і кілька гуртків лука.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 13 готуємо булочку.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 14 Вирізаємо пару скибочок помідора.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 15 Укладаємо всі інгредієнти в булочку, приправляем кетчупом і гірчицею.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 16 Кладемо в бутерброд грибок і сир Vegan.

Портобелло Vegan Burger - фото крок 17 Смачний бургер готовий. Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Фарширований Портобелло

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...