Рецепт Портобелло Vegan Burger
Рецепт приготування Американського бутерброда (бутерброд) з маринованими грибами.
опис приготування:
Рецепт приготування Американського бутерброда (бутерброд) з маринованими грибами.
- гриб Портобелло (капелюшок) — 1 штука
- печиво— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- помідори— 1 штука
- кетчуп— 1 штука
- гірчичний— 1 штука
- сир— 1 штука
- апельсиновий сік— 1 Склянка
- малинове варення— 1 штука
- соус Теріякі— 1 штука
- оливкова олія— 1 штука
- мідь— 1 штука
1 чайну ложку малинового варення розмазує по капелюшку гриба.
Так само чайну ложку в миску.
Наливаємо апельсиновий сік. У пропорції 1/3.
додаємо 2 столові ложки соєвого соусу, соусу теріякі і чайну ложку оливкової олії.
дістаємо мед.
Додаємо його до грибка.
Добре промажте капелюшок з нижньої сторони.
Занурюємо грибок в маринад.
Укладаємо гриб разом з маринадом в герметичний пакет і кладемо в холодильник.
Ми залишаємо на кілька годин.
Після мариновки поміщаємо гриб на сковороду при середньому вогні. додаємо 2 столові ложки маринаду і кілька гуртків лука.
готуємо булочку.
Вирізаємо пару скибочок помідора.
Укладаємо всі інгредієнти в булочку, приправляем кетчупом і гірчицею.
Кладемо в бутерброд грибок і сир Vegan.
Смачний бургер готовий. Смачного!
Подібні рецепти
Фарширований Портобелло
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...