Рецепт Подвійний шоколадний пиріг
Рецепт приготування подвійного шоколадного пирога з какао і темним шоколадом.
опис приготування:
приготувати пиріг. Розігріти духовку до 190 градусів. Сбризнутьолією форму для випікання.
Збити воду і какао в невеликій мисці до однорідного стану. змішати борошно, цукор, розпушувач і сіль у великій мисці, зробити поглиблення в центрі. Додати суміш какао, масло і ваніль. Збити до отримання однорідної маси. Додати оцет. Вилити тісто у форму. випікати від 30 до 35 хвилин. Дати охолонути на решітці протягом 20 хвилин. Витягти пиріг з форми і дати повністю охолонути. Викласти пиріг на блюдо.
приготувати глазур. Розтопити шоколад в жароміцної мисці над киплячою водою, перемішуючи до отримання однорідної маси. Дати трохи охолонути.
Збити разом цукрову пудру і воду до отримання однорідної маси. Додати розтоплений шоколад, збивати, поки не загусне, приблизно 1 хвилину. Відразу ж полити глазур'ю охолоджений пиріг. Розрівняти глазур шпателем з боків і верхівці. Пиріг можна зберігати при кімнатній температурі протягом 2 днів.
- води— 1 Склянка(теплою)
- какао— 1/2 склянки
- борошна— 1 1/2 склянки
- цукрового піску— 1 Склянка
- розпушувача— 3/4 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- соняшникової олії— 1/2 склянки
- ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
- оцту— 2 чайних ложки
- для глазурі:темного шоколаду— 60 грам
- води— 2 Ст. ложки
Збити воду і какао в невеликій мисці до однорідного стану. змішати борошно, цукор, розпушувач і сіль у великій мисці, зробити поглиблення в центрі. Додати суміш какао, масло і ваніль. Збити до отримання однорідної маси. Додати оцет. Вилити тісто у форму. випікати від 30 до 35 хвилин. Дати охолонути на решітці протягом 20 хвилин. Витягти пиріг з форми і дати повністю охолонути. Викласти пиріг на блюдо.
приготувати глазур. Розтопити шоколад в жароміцної мисці над киплячою водою, перемішуючи до отримання однорідної маси. Дати трохи охолонути.
Збити разом цукрову пудру і воду до отримання однорідної маси. Додати розтоплений шоколад, збивати, поки не загусне, приблизно 1 хвилину. Відразу ж полити глазур'ю охолоджений пиріг. Розрівняти глазур шпателем з боків і верхівці. Пиріг можна зберігати при кімнатній температурі протягом 2 днів.
Подібні рецепти
Сендвічі з глазурованою свининою
Слідкувати-гіркий смак цього шоколадного пудингу по достоїнству оцінять ласуни. опис приготування: Змішайте в мисці цукор, какао, крохмаль, сіль. Поступово додайте молоко, поки кукурудзяний крохмаль не розчиниться. Вбийте в масу яєчні жовтки. Поставте суміш на повільний вогонь і варіть, безпе...
Подвійний шоколадний торт з малиною
Рецепт приготування торта з шоколадом, шоколадно-вершковим мусом, малиною і смородиновим джемом. Добре підійде для романтичної вечері. опис приготування: Особливість цього торта полягає в тому, що шоколад міститься і в тесті, і в мусі. напівсолодкого шоколаду— 240 грам несолоного вершкового...
Подвійний Чізбургер
Рецепт приготування величезного американського бутерброда з начинкою з яловичини, лука і грибів. опис приготування: Дрібно нарізати цибулю і гриби. Змішати з фаршем. Приправити сіллю і добре перемішати. Розділити суміш на 12 частин і скачати не надто товсті котлети. Прибрати в холодильник, пок...
Дієтичний шоколадний чізкейк
Слідкуйте за фігурою, але не хочете відмовляти собі в солодкому? Дивимося рецепт дієтичного шоколадного чизкейка і поєднуємо приємне з корисним! опис приготування: чізкейк — не особливо калорійна випічка, адже в основі завжди крем-сир або сир. Для приготування дієтичного шоколадного чизкейка н...
Домашній шоколадний крем
Традиційний французький десерт можна перетворити, додавши до нього одну родзинку, а саме - перець чилі. зацікавилися? Тоді для вас рецепт, як приготувати домашній шоколадний крем. опис приготування: Поєднання гіркого шоколаду і перцю чилі - традиційне для країн Латинської Америки. переконайтес...