Рецепт Подвійний шоколадний пиріг

Рецепт Подвійний шоколадний пиріг
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування подвійного шоколадного пирога з какао і темним шоколадом.


опис приготування:

приготувати пиріг. Розігріти духовку до 190 градусів. Сбризнутьолією форму для випікання.

Збити воду і какао в невеликій мисці до однорідного стану. змішати борошно, цукор, розпушувач і сіль у великій мисці, зробити поглиблення в центрі. Додати суміш какао, масло і ваніль. Збити до отримання однорідної маси. Додати оцет. Вилити тісто у форму. випікати від 30 до 35 хвилин. Дати охолонути на решітці протягом 20 хвилин. Витягти пиріг з форми і дати повністю охолонути. Викласти пиріг на блюдо.

приготувати глазур. Розтопити шоколад в жароміцної мисці над киплячою водою, перемішуючи до отримання однорідної маси. Дати трохи охолонути.

Збити разом цукрову пудру і воду до отримання однорідної маси. Додати розтоплений шоколад, збивати, поки не загусне, приблизно 1 хвилину. Відразу ж полити глазур'ю охолоджений пиріг. Розрівняти глазур шпателем з боків і верхівці. Пиріг можна зберігати при кімнатній температурі протягом 2 днів.


  • води— 1 Склянка(теплою)
  • какао— 1/2 склянки
  • борошна— 1 1/2 склянки
  • цукрового піску— 1 Склянка
  • розпушувача— 3/4 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • соняшникової олії— 1/2 склянки
  • ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
  • оцту— 2 чайних ложки
  • для глазурі:темного шоколаду— 60 грам
  • води— 2 Ст. ложки
приготувати пиріг. Розігріти духовку до 190 градусів. Сбризнутьолією форму для випікання.

Збити воду і какао в невеликій мисці до однорідного стану. змішати борошно, цукор, розпушувач і сіль у великій мисці, зробити поглиблення в центрі. Додати суміш какао, масло і ваніль. Збити до отримання однорідної маси. Додати оцет. Вилити тісто у форму. випікати від 30 до 35 хвилин. Дати охолонути на решітці протягом 20 хвилин. Витягти пиріг з форми і дати повністю охолонути. Викласти пиріг на блюдо.

приготувати глазур. Розтопити шоколад в жароміцної мисці над киплячою водою, перемішуючи до отримання однорідної маси. Дати трохи охолонути.

Збити разом цукрову пудру і воду до отримання однорідної маси. Додати розтоплений шоколад, збивати, поки не загусне, приблизно 1 хвилину. Відразу ж полити глазур'ю охолоджений пиріг. Розрівняти глазур шпателем з боків і верхівці. Пиріг можна зберігати при кімнатній температурі протягом 2 днів.


Подібні рецепти

Подвійний шоколадний пудинг

Сендвічі з глазурованою свининою

Слідкувати-гіркий смак цього шоколадного пудингу по достоїнству оцінять ласуни. опис приготування: Змішайте в мисці цукор, какао, крохмаль, сіль. Поступово додайте молоко, поки кукурудзяний крохмаль не розчиниться. Вбийте в масу яєчні жовтки. Поставте суміш на повільний вогонь і варіть, безпе...

Подвійний шоколадний торт з малиною

Подвійний шоколадний торт з малиною

Рецепт приготування торта з шоколадом, шоколадно-вершковим мусом, малиною і смородиновим джемом. Добре підійде для романтичної вечері. опис приготування: Особливість цього торта полягає в тому, що шоколад міститься і в тесті, і в мусі. напівсолодкого шоколаду— 240 грам несолоного вершкового...

Подвійний Чізбургер

Подвійний Чізбургер

Рецепт приготування величезного американського бутерброда з начинкою з яловичини, лука і грибів. опис приготування: Дрібно нарізати цибулю і гриби. Змішати з фаршем. Приправити сіллю і добре перемішати. Розділити суміш на 12 частин і скачати не надто товсті котлети. Прибрати в холодильник, пок...

Дієтичний шоколадний чізкейк

Дієтичний шоколадний чізкейк

Слідкуйте за фігурою, але не хочете відмовляти собі в солодкому? Дивимося рецепт дієтичного шоколадного чизкейка і поєднуємо приємне з корисним! опис приготування: чізкейк — не особливо калорійна випічка, адже в основі завжди крем-сир або сир. Для приготування дієтичного шоколадного чизкейка н...

Домашній шоколадний крем

Домашній шоколадний крем

Традиційний французький десерт можна перетворити, додавши до нього одну родзинку, а саме - перець чилі. зацікавилися? Тоді для вас рецепт, як приготувати домашній шоколадний крем. опис приготування: Поєднання гіркого шоколаду і перцю чилі - традиційне для країн Латинської Америки. переконайтес...