Рецепт Домашня гранола

Рецепт Домашня гранола
Кількість порцій: 12 Час приготування: 26 хв.
Ця хрустка медова гранола стане улюбленим сніданком вашої родини! Дуже смачно з Пеканов, гарбузовим насінням і сушеної вишні. Можна використовувати інші горіхи і сухофрукти. Смачного!

опис приготування:

Тепер ви дізнаєтеся, як приготувати домашню гранола. Експериментуйте з новими інгредієнтами і насолоджуйтеся кожен раз яскравим і корисним смаком.

Десерт можна зберігати в герметичному контейнері при кімнатній температурі протягом 1-2 тижнів або в морозильній камері (до 3 місяців).


  • Вівсяні пластівці грубого помелу— 340 грам
  • горіхи Пекан— 115 грам
  • Гарбузове насіння— 60 грам
  • мед— 75 мілілітрів(замість меду можна використовувати кленовий сироп)
  • сушена вишня— 130 грам
  • Дрібнозерниста морська сіль— 5 грам(якщо ви використовуєте звичайну кухонну сіль, візьміть неповну (три чверті) чайну ложку.
    сіль обов'язкове, вона підкреслює солодкість гранола)
  • Рідке кокосове масло— 110 мілілітрів(можна замінити оливковою олією
    )
  • екстракт ванілі— 5 мілілітрів(або чайна ложка)
  • обкладинка— 2,5 грами
1 Розстеліть на деку пергаментний папір для випічки. Потім розігрійте духовку до 180 градусів.

2 У великій мисці змішайте пластівці, горіхи Пекан, насіння, сіль і корицю. влийте масло, мед і ваніль. добре перемішайте, поки кожен елемент сухої суміші не стане липким.

3 Налийте гранола в підготовлений лист і розрівняйте її за допомогою великої ложки. випікайте 10 хвилин. перемішайте. печіть ще 11-13 хвилин до красивого золотистого кольору.

4 Дайте випічці охолонути, вона стане ще більш хрусткою. Потім розбийте на шматочки і перемішайте з сушеної вишні. За бажанням додайте шоколадну стружку. Цей десерт приголомшливо смачний сам по собі, з молоком, йогуртом і свіжими фруктами. Ви навіть можете кинути пару жмень гранола в фруктовий салат.

Подібні рецепти

Домашня аджика з помідорів без варіння

Гранола на сковороді

Рецептів приготування аджики дуже багато. Пропоную рецепт аджики без варіння, тобто холодним способом. Виходить дуже смачно! опис приготування: Приготувати аджику з помідорів без варіння дуже просто, дивіться покрокові рекомендації. попереджаю, що розливати її слід в простерилізовані банки, а ...

Домашня булочка

Домашня булочка

Традиційна французька плоска булочка, покрита яєчним кремом. Найкраще її є свіжою! кількість порцій: 2 мука— 250 грам дріжджі— 20 грам сіль— 5 грам цукрова пудра— 80 грам молоко— 50 мілілітрів вершки— 250 мілілітрів яйця— 2 штуки вершкове масло— 130 грам ванільний цукор— 10 грам яєчні жовтки— 3...

Домашня фруктова карамель

Домашня фруктова карамель

Рецепт приготування домашньої фруктової карамелі. опис приготування: Простий рецепт приготування домашньої карамелі з фруктів на ваш вибір. полуниці або інших свіжих фруктів— 2 склянки води— 1/4 склянки лимонного соку— 1 Ст. ложка цукру— 1/4 склянки рослинної олії— 1 Ст. ложка 1. Розіг...

Домашня гірчиця на розсолі

Домашня гірчиця на розсолі

Ароматна і ядреная гірчиця вийде, якщо з'єднати гірчичний порошок і простий огірковий розсіл. Немає необхідності купувати такої елементарної продукт в магазині, коли його зовсім легко приготувати. опис приготування: Дотримуючись певну послідовність дій, дуже легко приготувати гостру смачну гі...

Домашня гірчиця

Домашня гірчиця

гірчичний, як і інші спеції, соуси, викликає апетит. Її можна використовувати для заправки салатів, для м'ясного маринаду або просто намазувати на хліб. розповім, як приготувати домашню гірчицю. опис приготування: У домашніх умовах можна легко зробити гірчицю. Ви можете регулювати її гостроту ...