Рецепт Домашній хлібний квас
Всі любителі квасу купують його на розлив і вкрай рідко в магазинах. Однак, приготувати свій власний хлібний квас не так складно. Для нього не потрібен ніякий концентрат. Все геніально і просто!
опис приготування:
Домашній хлібний квас, готується досить легко і не вимагає ніяких спеціальних інгредієнтів. Рецепт приготування квасу в домашніх умовах доступний кожному. Потрібно лише трохи терпіння. Після того як квас буде приготовлений і розлитий по пляшках, не забудьте дати йому ще ніч настоятися. Тоді ви по достоїнству зможете оцінити смак квасу, який приготуєте своїми руками в домашніх умовах.
Бажаю удачі!
- вода— 11 літр
- Житній хліб— 500 грам
- Ізюм— 0,5 склянки
- цукор— 4 склянки
- Сухі дріжджі— 1,5 Ст. ложки
В это время следует обжарить хлеб. Хлеб жарить на сковородке без масла до почернения. Найголовніше, уследить, щоб хліб не згорів. Однако для хлебного кваса нужны куски ржаного хлеба, доведенных именно до черных угольков.
Коли вода закипіла, чан следует снять с огня, добавить горсть изюма и весь хлеб. Накрыть кастрюлю крышкой и оставить настаиваться на всю ночь.
На наступний ранок, зніміть кришку, достаньте хлеб из чана (хлеб выбросить) и добавьте смесь, заготовленную в отдельной миске из сахара и дрожжей. Добре все перемішайте. Накройте чан полиэтиленовой пленкой и оставьте настаиваться еще 6 годин. Перемешивая жидкость каждые два часа. После этого нужно будет достать из чана изюм.
Взять другую кастрюлю, марлю и процедить хлебный квас.
Получится вот такой квас. Разлейте его по пластиковым бутылкам, закройте и положите в холодильник. Даем квасу постоять в холодильнике 2-3 дня, по истечению которых квас можно пить Удачи!
Подібні рецепти
Фетучіні з сьомгою у вершковому соусі
Всім любителям прохолодних і освіжаючих напоїв рекомендую дізнатися, як приготувати домашній квас! За смаком він вигідно відрізняється від магазинних газованих аналогів — натуральний і хлібний! опис приготування: Цей рецепт приготування домашнього квасу мені дуже подобається. правда, колір вих...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...
Домашній Бургер
Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...
Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром
Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...