Рецепт Домашні вафлі

Рецепт Домашні вафлі
Кількість порцій: 8 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування ніжних домашніх вафель.

опис приготування:

Як тільки ви спробуєте ці домашні вафлі, вам захочеться повертатися до них знову і знову. Тісто для вафель можна приготувати заздалегідь і зберігати в герметичному контейнері в морозильній камері. Якщо вам потрібен швидкий сніданок, просто підсмажте їх в тостері, і у вас готові свіжі гарячі вафлі на сніданок! Залежно від обраної вами начинки кожен раз вони будуть мати різний смак. Щоб приготувати подвійну порцію вафель, просто збільште інгредієнти в рецепті вдвічі.

  • яйця— 2 штуки
  • борошна— 2 склянки
  • розпушувача— 1 Ст. ложка
  • солі— 1/2 чайних ложки
Домашні вафлі - фото крок 1 1. Розділити яйця на білки і жовтки. Збити яєчні білки в піну міксером в мисці на високій швидкості.

Домашні вафлі - фото крок 2 2. В окремій великій мисці змішати молоко, борошно, розпушувач, сіль, рапсове масло і яєчні жовтки. Збити міксером на низькій швидкості. Збільшити швидкість до середньої і перемішати до отримання однорідної маси.

Домашні вафлі - фото крок 3 3. Акуратно викласти в тісто яєчні білки і перемішати масу вручну.

Домашні вафлі - фото крок 4 4. налити 1/2 склянки приготованого тесту на розігріту вафельниці. Смажити вафлі до готовності, поки вони не підрум'яняться.

Домашні вафлі - фото крок 5 5. Подавати вафлі з будь-якими начинками на ваш вибір: це можуть бути свіжі фрукти, збиті вершки, банани, горіхи, кавун і кленовий сироп.

Подібні рецепти

Домашні дріжджові булочки

Шашлики з курки

Рецепт приготування домашніх булочок на дріжджах. опис приготування: Що може бути смачніше домашньої випічки? Порадуйте свою сім'ю чудовими пишними булочками. молока— 4 склянки цукру— 1 Склянка сухих дріжджів— 4 чайних ложки борошна— 9 склянок розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка ...

Домашні котлети

Домашні котлети

здається, що куряче м'ясо настільки часто використовується на кухні, що воно вже не може здивувати. Але це не так! Завжди можна знайти новий рецепт, який розкриє смак по-іншому. Читайте мій варіант! опис приготування: З моєї покрокової інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати домашні ко...

Домашні кренделі з начинкою

Домашні кренделі з начинкою

Рецепт приготування дріжджових крендельков з начинкою на вибір. опис приготування: Для цих м'яких крендельков ви можете вибрати будь-яку начинку на ваш смак -коріцу з цукром, сир або маринований халапеньйо. цукру— 1 Ст. ложка солі— 2 чайних ложки пакет сухих дріжджів— 1 штука(8 г) топленого ...

Домашні коржі НААН

Домашні коржі НААН

Рецепт приготування індійських коржів НААН по-домашньому. опис приготування: Коржі НААН є популярним індійським хлібом плоскої форми з дріжджового тіста, які традиційно готуються в глиняній печі — ими. розпушувача— 3/4 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки цукру— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чай...

Домашні коржі тортільяс

Домашні коржі тортільяс

Рецепт приготування домашніх коржів тортільяс з простих інгредієнтів: борошна, масла і води. опис приготування: Перед вами варіант корисного рецепта приготування коржів тортільяс з органічної невибіленої борошна з використанням ріпакової олії замість рослинного жиру. Ви можете заповнити їх м'я...