Рецепт Цукати з мандаринових корок

Рецепт Цукати з мандаринових корок
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 5 дн. 8 г. 0 хв.
Цукати - це відмінне доповнення до пасці, булочок, пирогів і тортів, а також до морозиву. Їх готують з різних цитрусових, пропонуємо рецепт, як приготувати цукати з мандаринових корок.

опис приготування:

Для приготування цукатів підійдуть апельсинові, мандаринові, лимонні і грейпфрутовий кірки. Завдяки таким рецептом ви не тільки поласувати купленими фруктами, а й зробите відмінні заготовки, що знадобляться для випічки або інших десертів. У них відмінний смак і приємний аромат, такі солодощі домашнього приготування відмінно підійдуть для дітей або для частування друзів.

  • мандаринові кірки— 300 грам
  • цукор— 450 грам
  • вода— 300 мілілітрів
  • Цукрова пудра— За смаком
Цукати з мандаринових корок - фото крок 1 1. Мандаринові кірки нарізаємо невеликими шматочками довільної форми, промиваємо під проточною водою, після чого складаємо в емальований або скляний каструлю, заливаємо холодною водою і залишаємо на 5 діб, кожен день міняємо воду. Промиваємо кірки і перекладаємо в чашу мультиварки, заливаємо водою, щоб вкрилися і виставляємо програму «На пару», готуємо протягом 20 хвилин.

Цукати з мандаринових корок - фото крок 2 2. Перекидаємо кірки на друшляк і промиваємо під струменем проточної води.

Цукати з мандаринових корок - фото крок 3 3. Повертаємо в чашу, засипаємо цукром і заливаємо водою, виставляємо програму «Плов» і готуємо два з половиною години.

Цукати з мандаринових корок - фото крок 4 4. Після закінчення програми щипцями або виделкою перекладаємо кірки на блюдо або дощечку, окремо одна від однієї. Чекаємо не менше 4 годин, щоб вони повністю підсохли.

Цукати з мандаринових корок - фото крок 5 5. Готові кірки обвалюють у цукровій пудрі, подаємо відразу або поміщаємо в контейнер для подальшого зберігання.

Подібні рецепти

Цукати з динних корок

Вірменський лаваш із зеленню

Не поспішайте викидати динячі скоринки, адже з них ще можна приготувати смачні ласощі! І хоч приготування цукатів забирає багато часу, гаряче рекомендую не лінуватися! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати цукати з динних корок. Замість сушарки ви можете підсушити цука...

Цукати з дині

Цукати з дині

Відмінний спосіб продовжити літо і насолоджуватися улюбленими фруктами — це приготувати цукати з дині. смачні, а головне — натуральні. Їх із задоволенням будуть їсти діти і дорослі. запам'ятовуйте! опис приготування: Процес тільки на перший погляд може здатися складним, насправді приготувати т...

Цукати грейпфрута

Цукати грейпфрута

цукати, зроблені з шкірки грейпфрута. Дуже смачні. кількість порцій: 5 грейпфрути— 2 штуки цукрова пудра— 200 грам Промити ретельно грейпфрути. зрізати шкірку. Розріжте кожен шматок шкірки на смужки приблизно 0,5 см в ширину. Покладіть ці смуги в миску, залийте холодною водою і залиш...

Цукати з апельсинових кірок

Цукати з апельсинових кірок

Яскраві і смачні цукати з апельсинових кірок — приголомшлива солодкість для тих, хто любить натуральні десерти. Вони прекрасні замінники цукерок, я подаю їх і з чаєм, і з кавою. Дітям такі ласощі дуже подобається! опис приготування: Цукати з апельсинових і лимонних кірок в подрібненому вигляді...

Цукати з кавунових кірок

Цукати з кавунових кірок

Вирішила поділитися з вами цим рецептом, так як мало хто знає, як приготувати цукати з кавунових кірок. Насправді це просто, але в підсумку ви отримаєте натуральні солодкі кавунові цукати. опис приготування: Цукати - це не тільки смачні ласощі, але і хороше прикраса для десертів. За допомогою ...