Рецепт Cалат с пророщенной гречкой

Рецепт Cалат с пророщенной гречкой
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 20 хв.
легкий, смачний і дуже корисний салат з пророщеної гречкою в домашніх умовах готується просто, легко і приємно. Він сподобається вегетаріанцям, постить і взагалі всім любителям здорової їжі!

опис приготування:

Перед вами простий рецепт салату з пророщеної гречкою. смачне, ніжне і дуже корисне виходить страва. Зізнаюся, навіть я з побоюванням ставлюся до всіляких паросткам, і їсти їх можу тільки разом з чим-небудь ще, а вже про моїх домочадців і говорити не доводиться. Тут же за рахунок легкої обсмажування грибів виходить дуже гарний і апетитний салат, який їдять все і добавку ще просять! А ось і сам рецепт:

1. Грибочки нарізаємо пластинками. В даному випадку я використовую білі гриби, але в принципі можна брати будь-які, в тому числі і печериці. У цей час розігрійте в сковороді розігрійте олію, обсмажте на ньому грибочки.

2. Потім грибочки відкиньте на паперову серветку, щоб все зайве масло пішло.

3. Шпинат і гречку змішайте в глибокій ємності (в салатник). До них же додайте вже охололи обсмажені грибочки.

4. Поріжте-покришите бринзу. Її додайте до грибів, шпинату и гречке. Просто посипте шматочками бринзи зверху.

5. Салатик посоліть і поперчіть. Заправте оливковою олією. З половинки лимона вичавіть сік. Збризніть соком салатик, він додасть дуже вдалу в даному випадку кислинку.

Ось і весь рецепт, як приготувати салат з пророщеної гречкою. Смачного!


  • гриби білі— 4 штуки
  • Гречка проросла— 100 грам
  • шпинат свіжий— 1 штука(пучок или пачка)
  • бринза— 150 грам
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • Олія соняшникова— 2 Ст. ложки
  • перець мелений— За смаком
  • сіль— За смаком
  • лимон— 0,5 штуки
Перед вами простий рецепт салату з пророщеної гречкою. смачне, ніжне і дуже корисне виходить страва. Зізнаюся, навіть я з побоюванням ставлюся до всіляких паросткам, і їсти їх можу тільки разом з чим-небудь ще, а вже про моїх домочадців і говорити не доводиться. Тут же за рахунок легкої обсмажування грибів виходить дуже гарний і апетитний салат, який їдять все і добавку ще просять! А ось і сам рецепт:

1. Грибочки нарізаємо пластинками. В даному випадку я використовую білі гриби, але в принципі можна брати будь-які, в тому числі і печериці. У цей час розігрійте в сковороді розігрійте олію, обсмажте на ньому грибочки.

2. Потім грибочки відкиньте на паперову серветку, щоб все зайве масло пішло.

3. Шпинат і гречку змішайте в глибокій ємності (в салатник). До них же додайте вже охололи обсмажені грибочки.

4. Поріжте-покришите бринзу. Її додайте до грибів, шпинату и гречке. Просто посипте шматочками бринзи зверху.

5. Салатик посоліть і поперчіть. Заправте оливковою олією. З половинки лимона вичавіть сік. Збризніть соком салатик, він додасть дуже вдалу в даному випадку кислинку.

Ось і весь рецепт, як приготувати салат з пророщеної гречкою. Смачного!


Подібні рецепти

Cалат до шашлику зі свинини

Торт «Швидко і смачно»

Якщо у вас намічається пікнік або ви чекаєте гостей на шашлики, то салат до шашлику зі свинини в домашніх умовах — чудове доповнення до м'яса. опис приготування: всього 20 хвилин і салат до шашлику зі свинини в домашніх умовах готовий! До м'яса відмінно підходять свіжі овочі, тому цей салат ст...

Cалат до запеченої свинини

Cалат до запеченої свинини

Запечена свинина дуже добре поєднується зі свіжими овочами. Ось чому салат до запеченої свинини з помідорів і огірків буде відмінним рішенням. Для заправки салату краще взяти оливкова олія. опис приготування: До будь-якого м'яса відмінно підходять свіжі овочі. Приготувати салат до запеченої св...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...