Рецепт Домашня Мусака

Рецепт Домашня Мусака
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Це свого роду запіканка, зроблена з шарами баклажана, м'яса з помідорами і соусом бешамель з сиром.

кількість порцій: 6
  • баклажани— 3 штуки
  • помідори— 4 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • фарш із яловичини— 500 грам
  • соус бешамель— 350 мілілітрів
  • оливкова олія— 8 Ст. ложок
  • букет гарні— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • сир фета— 200 грам
  • сіль, перець— — За смаком
Домашня Мусака - фото крок 1 Промити баклажани і нарізати тонкими скибочками.
Посолити і покласти в сито на годину.

Домашня Мусака - фото крок 2 нарізати помідори, видалити насіння. нарізати цибулю.

Домашня Мусака - фото крок 3 розігріти 4 столові ложки оливкової олії у великій сковороді. викласти баклажани, смажити 4-5 хвилин, потім покласти їх на серветку.

Домашня Мусака - фото крок 4 У тій же сковороді розігріти ще 4 столові ложки оливкової олії. обсмажити цибулю, потім додати фарш.

Домашня Мусака - фото крок 5 Готувати м'ясо до коричневого кольору, потім посолити, поперчити і додати 1 букет гарні і 2 зубчики часнику неочищеними. Додати помідори.

ретельно перемішати, накрити кришкою і смажити на слабкому вогні близько 30 хвилин, періодично помішуючи.

Домашня Мусака - фото крок 6 Після закінчення цього часу, відкрити, прибрати букет гарні і часник.

Домашня Мусака - фото крок 7 Підготувати бешамель соус. Коли все буде готово додати фета дрібними шматочками.

Домашня Мусака - фото крок 8 Розігріти духовку до 200 ° С.
Змастити маслом форму і викласти половину баклажанів. Потім шар з половини фаршу. Потім змастити половиною соусу бешамель.

Домашня Мусака - фото крок 9 Потім повторити ці 3 шару, і зверху посипати сиром.

Домашня Мусака - фото крок 10 Готувати в духовці, поки верх не стане золотисто-коричневого кольору (близько 30 хвилин).

Подібні рецепти

Домашня аджика з помідорів без варіння

Рецепти салат «Ташкент»

Рецептів приготування аджики дуже багато. Пропоную рецепт аджики без варіння, тобто холодним способом. Виходить дуже смачно! опис приготування: Приготувати аджику з помідорів без варіння дуже просто, дивіться покрокові рекомендації. попереджаю, що розливати її слід в простерилізовані банки, а ...

Домашня булочка

Домашня булочка

Традиційна французька плоска булочка, покрита яєчним кремом. Найкраще її є свіжою! кількість порцій: 2 мука— 250 грам дріжджі— 20 грам сіль— 5 грам цукрова пудра— 80 грам молоко— 50 мілілітрів вершки— 250 мілілітрів яйця— 2 штуки вершкове масло— 130 грам ванільний цукор— 10 грам яєчні жовтки— 3...

Домашня фруктова карамель

Домашня фруктова карамель

Рецепт приготування домашньої фруктової карамелі. опис приготування: Простий рецепт приготування домашньої карамелі з фруктів на ваш вибір. полуниці або інших свіжих фруктів— 2 склянки води— 1/4 склянки лимонного соку— 1 Ст. ложка цукру— 1/4 склянки рослинної олії— 1 Ст. ложка 1. Розіг...

Домашня гірчиця на розсолі

Домашня гірчиця на розсолі

Ароматна і ядреная гірчиця вийде, якщо з'єднати гірчичний порошок і простий огірковий розсіл. Немає необхідності купувати такої елементарної продукт в магазині, коли його зовсім легко приготувати. опис приготування: Дотримуючись певну послідовність дій, дуже легко приготувати гостру смачну гі...

Домашня гірчиця

Домашня гірчиця

гірчичний, як і інші спеції, соуси, викликає апетит. Її можна використовувати для заправки салатів, для м'ясного маринаду або просто намазувати на хліб. розповім, як приготувати домашню гірчицю. опис приготування: У домашніх умовах можна легко зробити гірчицю. Ви можете регулювати її гостроту ...