Рецепт Cartellate
Рецепт приготування італійських оладок у вині.
кількість порцій: 4
- фікус— 1,5 кілограма
- вода— 250 грам
- лавровий лист— 1 штука
- гвоздика— 5 штук
- мука— 1 кілограм(для тіста)
- борошна твердої пшениці— 100 грам(для тіста)
- яйця— 100 грам(для тіста)
- сіль— 21 грам(для тіста)
- білого вина— 300 грам(для тіста)
- вода— 50 грам(для тіста)
- оливкова олія— 200 грам(для тіста)
- ванільна пудра— 1 штука(або ванільний екстракт,для тіста, за смаком)
- лимон— 1 штука(для тіста, за смаком)
Залиште готуватися поки не загусне, приблизно 2 годину.
Профільтруйте через конусовидное сито.
Зробіть в центрі борошна колодязь. Додайте в нього яйця, крупу, сіль і замішують тісто.
Продовжуйте замішувати, поки тісто не стане м'яким.
Коли тісто готове, дайте йому відпочити 10 хвилин.
Розкачайте тісто і наріжте фігурні смужки.
затиснутий кінець, залишаючи невеликі кишеньки.
Сформуй круглі кошики з кишеньками. Помістіть все на деко накритий кулінарної папером і випікайте при температурі 350 ° F, поки кошики не стануть коричневими.
Помістіть випічку на сковороду і обсмажте, щоб дати оладок приємний аромат.
Подібні рецепти
Брусничний торт з білим шоколадом
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...