Рецепт Cartellate

Рецепт Cartellate
Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування італійських оладок у вині.

кількість порцій: 4
  • фікус— 1,5 кілограма
  • вода— 250 грам
  • лавровий лист— 1 штука
  • гвоздика— 5 штук
  • мука— 1 кілограм(для тіста)
  • борошна твердої пшениці— 100 грам(для тіста)
  • яйця— 100 грам(для тіста)
  • сіль— 21 грам(для тіста)
  • білого вина— 300 грам(для тіста)
  • вода— 50 грам(для тіста)
  • оливкова олія— 200 грам(для тіста)
  • ванільна пудра— 1 штука(або ванільний екстракт,для тіста, за смаком)
  • лимон— 1 штука(для тіста, за смаком)
cartellate - фото крок 1 Перемішайте всі компоненти.

cartellate - фото крок 2 Залиште готуватися поки не загусне, приблизно 2 годину.

cartellate - фото крок 3 Профільтруйте через конусовидное сито.

cartellate - фото крок 4 Зробіть в центрі борошна колодязь. Додайте в нього яйця, крупу, сіль і замішують тісто.

cartellate - фото крок 5 Продовжуйте замішувати, поки тісто не стане м'яким.

cartellate - фото крок 6 Коли тісто готове, дайте йому відпочити 10 хвилин.

cartellate - фото крок 7 Розкачайте тісто і наріжте фігурні смужки.

cartellate - фото крок 8 затиснутий кінець, залишаючи невеликі кишеньки.

cartellate - фото крок 9 Сформуй круглі кошики з кишеньками. Помістіть все на деко накритий кулінарної папером і випікайте при температурі 350 ° F, поки кошики не стануть коричневими.

cartellate - фото крок 10 Помістіть випічку на сковороду і обсмажте, щоб дати оладок приємний аромат.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Брусничний торт з білим шоколадом

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...