Рецепт Курча по-іспанськи

Рецепт Курча по-іспанськи
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Гарячі страви легкого приготування відмінно підходять в якості вечері, тому розповім, як приготувати курча по-іспанськи. Виходить таке ситне блюдо дуже ароматним, соковитим і корисним.

опис приготування:

Запекти курчати в духовці насправді дуже просто: достатньо всього лише приготувати смачний і ароматний маринад, підібрати овочі і дати м'ясу промаринуватися. Курча по-іспанськи - дуже простий рецепт гарячого блюда, підготовка займе у вас не більше півгодини. Решту часу блюдо настоюється і запікається. Настійно рекомендую додати до курки маслини і розмарин, вони віддають свій особливий аромат м'яса, роблячи його більш смачним.

  • курча— 1500 грам
  • Перець солодкий— 400 грам
  • Цибуля— 80-100 грам
  • оливки— 60-70 грам
  • Оливкова олія— 60 грам
  • Винний оцет— 15 грам
  • сіль— 6 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Чорний перець— За смаком
  • розмарин— 1 пучок
Курча по-іспанськи - фото крок 1 1. Курчати розріжте на невеликі шматки. Дві невеликі цибулини розріжте на 8 частин. Оливкова олія, винний оцет, сіль, натертий часник і чорний мелений перець змішайте для маринаду.

Курча по-іспанськи - фото крок 2 2. Перемішайте курку і цибулю з маринадом. Накрийте миску плівкою і поставте в холодильник на дві години. Солодкий перець наріжте смужками.

Курча по-іспанськи - фото крок 3 3. У вогнетривку форму викладіть курку, солодкий перець, маслини і гілочки розмарину. Надішліть форму в розігріту до 170 градусів духовку на 50-60 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Курча барбекю в соусі з коричневого цукру

Курча по-бар

Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...

Курча «Chilindron» в Арагонському

Курча «Chilindron» в Арагонському

Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...

Курча, фарширований сухарями

Курча, фарширований сухарями

фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...