Рецепт Курча по-іспанськи
Гарячі страви легкого приготування відмінно підходять в якості вечері, тому розповім, як приготувати курча по-іспанськи. Виходить таке ситне блюдо дуже ароматним, соковитим і корисним.
опис приготування:
Запекти курчати в духовці насправді дуже просто: достатньо всього лише приготувати смачний і ароматний маринад, підібрати овочі і дати м'ясу промаринуватися. Курча по-іспанськи - дуже простий рецепт гарячого блюда, підготовка займе у вас не більше півгодини. Решту часу блюдо настоюється і запікається. Настійно рекомендую додати до курки маслини і розмарин, вони віддають свій особливий аромат м'яса, роблячи його більш смачним.
- курча— 1500 грам
- Перець солодкий— 400 грам
- Цибуля— 80-100 грам
- оливки— 60-70 грам
- Оливкова олія— 60 грам
- Винний оцет— 15 грам
- сіль— 6 грам
- часник— 2 зубчики
- Чорний перець— За смаком
- розмарин— 1 пучок
2. Перемішайте курку і цибулю з маринадом. Накрийте миску плівкою і поставте в холодильник на дві години. Солодкий перець наріжте смужками.
3. У вогнетривку форму викладіть курку, солодкий перець, маслини і гілочки розмарину. Надішліть форму в розігріту до 170 градусів духовку на 50-60 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Курча по-бар
Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...
Курча «Chilindron» в Арагонському
Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...
Курча чкмерулі в вершковому соусі
Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...
Курча чкмерулі
Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...
Курча, фарширований сухарями
фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...