Рецепт Десерт «Летючий острів»

Рецепт Десерт «Летючий острів»
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування чудового кавового десерту, який цілком підійде і для святкового заходу, і для повсякденного ласощі.

опис приготування:

Якщо один тільки аромат кави підвищує вам настрій, то десерт «Летючий острів» — для вас. Пінистий і ніжний десерт швидко поверне вам сили і поліпшить настрій. І що приємно, вам не потрібно багато часу на його приготування.

  • яєчних білків— 6 штук
  • цукру— 3/4 склянки
  • меленої кави— 3 Ст. ложки
  • молока— 3/4 L
  • жирних вершків— 150 мілілітрів
  • зерен кави— 15-20 штук
  • води— 1/4 склянки
  • Для кавового крему:цукру— 1/2 склянки
  • кукурудзяного крохмалю— 3 Ст. ложки
  • меленої кави— 2 Ст. ложки
Десерт 1. з 3/4 склянки цукру, 1/4 склянки води і 3 столових ложки меленої кави зробити сироп, перемішавши всі компоненти в каструльці і закип'ятивши суміш. Як правило, для цього потрібно 5 хвилин.

Десерт 2. збити білки — ви досягнете потрібної густоти, коли при піднятті міксера залишатимуться стійкі піки. Додати кавовим сироп і змішати до однорідної маси.

Десерт 3. Молоко довести до кипіння, і відразу прикрутіть вогонь до мінімального. Готуємо білкові пластівці. Столовою ложкою акуратно поміщаємо білки в молоко, дозволяє проваритися їм по 2 хвилини на кожній стороні. Витягуємо їх з молока.

Десерт 4. Готуємо кавовий крем, використовуючи молоко, де варилися пластівці. додаємо 1/2 склянки цукру і розчинений у холодній воді крохмаль. Варимо на слабкому вогні, постійно помішуючи, щоб суміш не закипіла. Коли маса стане густіти, додаємо мелену каву.

Десерт 5. У велике блюдо поміщаємо білкові пластівці, заливаємо кремом і ставимо в холодильник до подачі на стіл. Перед подачею гостям посипаємо зернами кави.

Подібні рецепти

Десерт «Анна Павлова»

Булочки «кролики» на Пасху

Десерт & Quot; Анна Павлова" відрізняється відмінним смаком і дуже приємною текстурою, а солодке хрустке безе в поєднанні з ніжним масляним кремом і ароматними ягодами не залишать байдужими нікого! опис приготування: Десерт & Quot; Анна Павлова" виходить неймовірно ніжним, що робить його відмі...

Десерт «для улюблених»

Десерт «для улюблених»

Ніжний десерт з красивою подачею "; Для улюблених" до наближалася доведеться дуже до речі. З таким сюрпризом чудовий настрій буде триматися цілий рік до наступного свята опис приготування: День Святого Валентина - прекрасний привід побалувати себе і коханого десертом: несподіваним, домашнім і ...

Десерт «графині Вишні»

Десерт «графині Вишні»

Цей десерт зможуть оцінити наші маленькі гурмани, вишеньки не тільки приємно їсти, але і ліпити всім разом! Підготуйте продукти, кличте помічників, і вперед! Я розповім вам, як приготувати десерт! опис приготування: Десерт може здатися важким, але повірте: це тільки на перший погляд. Процес го...

Десерт з ананаса

Десерт з ананаса

Десерт з ананаса — прекрасна можливість порадувати себе, домашніх і Ваших гостей! Десерт з ананаса готується досить легко і принесе багато задоволення! опис приготування: Десерт з ананаса з даного рецептом радує своїм незвичайним смаком. Такий десерт найкраще їсти з пилу-жару. Після того, як а...

Десерт з груш з морозивом

Десерт з груш з морозивом

Десерт з груш з морозивом — це дуже смачно і досить просто. Якщо у вас намічається свято, замість звичного фруктового асорті подайте такий фруктовий десерт з морозивом — всім сподобається. опис приготування: Десерт з груш з морозивом мені подобається з кількох причин. По перше, він готується д...