Рецепт Cоус якитори

Рецепт Cоус якитори
Кількість порцій: 6 Час приготування: 25 хв.
Я все частіше стала робити страви азіатської кухні для членів своєї сім'ї. Деякі нам дуже навіть подобаються, ми їх починаємо їсти частіше. Інші коштувало спробувати тільки заради експерименту.

опис приготування:

Я ж вам розповім той, який тепер дуже часто присутній на нашому столі. прочитайте, як приготувати соус якіторі. Цей традиційний японський соус спеціально створений для страв з курки. У ньому вона маринується і подається до готового гарячого з курки. Але ми використовуємо його і для риби. Дуже смачне доповнення.

  • цукор тростинний— 150 грам
  • лемонграс— 100 грам
  • імбир— 40 грам
  • яблуко— 200 грам
  • крохмаль рисовий— 30 грам
  • Соєвий соус— 500 мілілітрів
  • Мірі— 300 мілілітрів
  • Вино біле напівсолодке— 300 мілілітрів
Cоус якитори - фото крок 1 імбир помийте, почистіть і наріжте кубиками.

Cоус якитори - фото крок 2 яблука помийте, наріжте четвертинками і видаліть серцевину з кісточками. Потім наріжте їх великими кубиками.

Cоус якитори - фото крок 3 Мирин поставте на вогонь в каструлі і доведіть його до кипіння. В іншу каструлю налийте соєвий соус з білим вином.

Cоус якитори - фото крок 4 Влийте мирин до вина з соєвим соусом. Туди ж додайте імбир з яблуками. Всипте цукор і лемонграсс. готуйте суміш 4 хвилини на середньому вогні.

Cоус якитори - фото крок 5 Крохмаль розведіть з холодною водою. Введіть крохмальну суміш в каструлю. Варіть соус до загусання, помішуючи.

Cоус якитори - фото крок 6 Процідіть соус через сито і повністю остудіть.

Подібні рецепти

Cоус для лосося

Корейка ягняти

Якщо ви злегка втомилися від традиційних соусів, в обов'язковому порядку зверніть увагу на дуже цікавий і оригінальний соус, який підкреслить смак риби і точно здивує всіх, хто його спробує. опис приготування: Якщо ви сміливо відносите себе до людей, які люблять пікантні і насичені смаки, тоді...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...