Рецепти vinkel.com.ua
Джем з гарбуза з лимоном
це сонячний, солодкий і дуже смачний джем з гарбуза. Відкрийте взимку баночку такого джему, заваріть трав'яний чай - і відчуйте тепло осінніх деньків. опис приготування: Поріжте гарбуз на шматочки, залийте водою і варіть до м'якості. Після пюріруйте блендером. Додайте цукор і лимонний сік (або...
Чай: 3 рецепт
Запрошую вас на чаювання, пропоную на вибір три рецепта цього напою. освіжаючий м'ятний, підбадьорливий з кардамоном і з приємною кислинкою червоний чай з гібіскусу. Приємного чаювання! опис приготування: чай, заварений зі свіжою м'ятою, має м'який смак, освіжаючим і заспокійливим ефектом, від...
Дюксель
Дюксель — страва французької кухні. Це одночасно соус, приправа і пюре. А також начинка для випічки або млинців. Готується на основі грибів і цибулі. швидко, просто і дуже смачно! опис приготування: Дюксель використовують для приготування багатьох страв. Це відмінна приправа, соус, прошарок, з...
Подвійна вуха
Рецепт приготування подвійний юшки з картоплею і цибулею. опис приготування: Вуха - старовинне російське блюдо, популярне в усі часи. Подвійна вуха відрізняється від звичайної способом приготування - спочатку готується бульйон з дрібної риби, яка потім викидається, а в юшку додаються шматочки ...
Імбірний чай
Рецепт приготовления домашнего сыра рикотта. опис приготування: Приготовить домашний сыр рикотта не так сложно. Вам потребуется всего несколько простых ингредиентов. цільного молока— 3 склянки жирних вершків— 1 Склянка морської солі— 1/2 чайних ложки свіжовичавленого лимонного соку— 3 Ст. л...
Долма більше грузинська
Любителі кавказької кухні, цей рецепт долми по-грузинськи — спеціально для Вас. Взагалі-то в Грузії це блюдо називають "; толма ";, а не "долма", але яка різниця — головне, щоб смачно було! опис приготування: незадоволений, або долма по-грузинськи — це дуже популярна страва в кавказьких країна...
Домашня Фанта
відомо, що напоями на кшталт помаранчевої Фанти не варто особливо захоплюватися, адже це погано для нашого здоров'я. Хочу поділиться рецептом приготування безпечної домашньої Фанти! опис приготування: Найголовніша перевага домашньої "; Фанти" в тому, що в ній немає ні крапельки хімії, тільки н...
Дачний суп
На дачі хочеться, щоб їжа була легка і поживна. дачний суп — це пюре з кабачком і вершковим сиром, як раз те, що потрібно для такого випадку. ділюся рецептом! опис приготування: Приготувати дачний суп дуже просто і швидко, особливо, якщо заздалегідь зварити бульйон. Можна приготувати і без м'я...
Cвіние реберця з підливою
Щоб урізноманітнити щоденне меню, спробуйте використовувати цей простий рецепт свинячих реберець з підливою на основі червоного вина. Це дивно соковите і дуже оригінальне блюдо. опис приготування: Спробуйте приготувати ці свинячі реберця з підливою в домашніх умовах, і ви здивуєтеся, що навіть...
Курча по-грузинськи
Рецепт не класичний, а скоріше такий грузинський ф'южн. Курочка в ароматных травах, маринована в мацоні з часником і імбиром. неймовірно смачно, рекомендую спробувати! опис приготування: розповім, як приготувати курчати по-грузинськи. перше, що потрібно, це курча, ретельно підготовлений для за...
Привіт «Новорічний тигреня»
Іноді зовнішній вигляд страви привертає набагато більше, ніж його зміст. Ось один із яскравих прикладів — простий, але дуже оригінальний салат "; Новорічний тигреня" в домашніх умовах. опис приготування: 1. Спершу подрібніть очищений цибулю, відправте його на сковороду з розігрітим рослинним м...
Дієтичний суп-пюре з овочів
Приготувати дієтичний суп-пюре з овочів можна за одну годину. За основу можна брати будь-які овочі або гриби (як в даному випадку). Блюдо виходить дуже смачним і дієтичним. опис приготування: Цей дієтичний суп-пюре з овочів дуже люблять у Франції, але і на інших кухнях світу він завоював не ме...
Докторська ковбаса по ГОСТу
Я вже говорив раніше, що намагаюся уникати покупних продуктів, якщо знаю, як їх приготувати в домашніх умовах. Це стосується і м'ясних виробів, зокрема - ковбас. Навчився робити докторську! опис приготування: Перед вами нехай не найпростіший, але класний варіант, як приготувати докторську ковб...
Суп з нуту з копченостями
Суп з нуту з копченостями у цій простому рецептом готується з готового (varenogo) нуту, який можна придбати в магазині. Що стосується копченостей, то будемо використовувати бекон і ковбасу. опис приготування: Суп з нуту з копченостями готується з готового вареного і консервованого нуту і двох ...
Дієтичний десерт на швидку руку
Хочете перекусити чимось солодким, але у вас в запасі є тільки пара хвилин? Тоді приберіть в сторону всі продукти, яким необхідна теплова обробка, і залиште фрукти і горіхи. буде смачно! опис приготування: найпростіше, що можна зробити - фруктовий салат. Цей виграшний варіант підійде для будь-...
Часникові булочки
Рецепт приготування ніжних часниковий булочок у вигляді вузликів. кількість порцій: 8 Борошно для випічки— 480 грам гранульований цукор— 12 грам Сухі дріжджі— 7 грам сіль— 1 1/4 чайних ложки Оливкова олія— 30 мілілітрів молоко— 60 мілілітрів Тепла вода— 270 мілілітрів часник— 2 зубчики(для глаз...
Диня з апельсиновим соусом
Рецепт приготування десерту з дині і соусу з апельсинового соку і імбиру. опис приготування: Заповнити велику миску льодом і водою, відкласти в сторону. Помістити апельсиновий сік, цукор і імбир в невелику каструлю, довести до кипіння на середньому вогні. Кип'ятити на повільному вогні, помішую...
Чізкейк по Дюканов
Чізкейк по Дюканов - смачний і легкий тортик, який просто тане в роті. Належить він до етапу «атака». Тісто для цього десерту виходить корисним і дуже ніжним. раджу приготувати, не пошкодуєте! опис приготування: 1. Отже, спершу зробимо основу для нашого чізкейку. Для цього змішуємо всі інгреді...
Курча в духовці (в рукаві)
Обожнюю готувати курочку (курчати) в рукаві, м'ясо виходить соковитим. Можна зробити її рум'яної, якщо відкрити рукав в самому кінці запікання. розповім, як приготувати курчати в духовці (в рукаві). опис приготування: Запікаю курчати в рукаві разом з овочами, так м'ясо вийде ароматним і просоч...
Швидкий салат з тунцем
Консервований тунець - відмінна основа для салатів і закусок. Його ніжна текстура поєднується зі свіжими, вареними і солоними овочами, зеленню і різними заправками. Спробуємо найпростіше поєднання. опис приготування: У цьому рецепті настільки все просто, що зіпсувати його неможливо. Тільки ніч...